skoljobb.se

Glädje, respekt, en bra attityd och ansvarstagande är Vetenskapliga skolans grundstenar i både lärandet och organisationen. Vi är ett stolt team av engagerade lagspelare med fokus på kvalitet. Hos oss får eleverna utvecklas inte bara kunskapsmässigt utan också personligt och socialt, utifrån sina egna förutsättningar. Vi tror på alla människors lika värde samt att vi alla är stjärnor. Hos oss får våra stjärnor trygghet att våga växa och glänsa.

Vi söker

Vi söker legitimerade lärare som vill vara med och bygga framtidens skola som frigör elevernas vetenskapliga krafter och där vi alla är en del av resultatet. Du är en positiv och entusiastisk pedagog som trivs med att arbeta i team. Du är strukturerad, drivande och gillar att vara en tydlig ledare i klassrummet. Att du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer till både kollegor, elever och föräldrar tar vi för givet.

Just nu söker vi från höstterminen 2019 en behörig lärare Sv/So på mellanstadiet.

Vi erbjuder

Hos oss får du stor möjlighet att vara med och utveckla skolan, arbeta med kompetenta kollegor och i små klasser. Du får stöd av professionella resurspedagoger som gör att ditt arbete går till lärandet i första hand. Vi har livskunskap och likabehandling på schemat, vi använder schack som pedagogiskt verktyg och vi har digitala hjälpmedel i klassrummet. Vi gillar mångfald och vi har kul tillsammans, varje år arrangerar vi t ex världens största tårtkalas. Läs mer om oss som arbetsgivare här>>

Vetenskapliga skolan (Fd Korallen) är en Reggio Emilia-inspirerad friskola. Vi finns i fräscha lokaler centralt i Åkersberga och har under våra tio år vuxit succesivt och skapat en mycket stabil verksamhet och organisation där skolpengen stannar i skolan. Vi har idag F-9 samt fritids i våra egna lokaler, ca 170 elever totalt.  

Välkommen till en skola där våra stjärnor får trygghet att våga växa och glänsa. www.vetenskapligaskolan.se  

Skicka in din ansökan snarast till eva.ljungstrom@vetenskapligaskolan.se Eva Ljungström, 070-759 99 00.

Rekryteringsföretag undanbedes.

Vill du vara med att få våra stjärnor att våga växa och glänsa?

Regioner
Utgår

2019-06-29

Ansök nu

Dela detta jobb