skoljobb.se

Vik.musik åk 1-6 samt undervisning åk 2

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-02

Ansök nu

Vik.musik åk 1-6 samt undervisning åk 2

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en Musiklärare/lärare tidigare år för ett vikariat läsåret 19/20. Tjänsten är på 40% med fördelning 20% musik (fördelat på åk 1-6) och 20% undervisning i åk2. Vi söker dig som kan undervisa i Musik i åk 1-6 samt gå in och ta undervisning en dag i åk 2 under ett läsår. Fördelaktigt är förstås om du har erfarenhet från att ha undervisat och att du har kunskaper i ämnet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik.
Även du som har breda kunskaper inom musik och erfarenhet/intresse av att arbeta med barn, är välkommen med din ansökan!

Vi vill att du:

• har god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet.
• är en tydlig ledare och en förebild för eleverna.
• har lätt för att samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor.
• har ett positivt förhållningssätt och vill utvecklas som pedagog.
• kan omsätta modern praktisk teori till praktiskt arbete.
• är van att använda datorn som ett pedagogiskt verktyg.
• har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund.

Urval samt intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Vik.musik åk 1-6 samt undervisning åk 2

Mörbylånga kommun