skoljobb.se

Undersköterska/elevassistent Raus Planterings Skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Undersköterska/elevassistent Raus Planterings Skola

Helsingborg är platsen för skapande och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Raus Planterings skola är en F-6 skola med ca 230 elever. Skolan ligger mitt i ett levande bostadsområde i södra delarna av Helsingborg.
På skolan har vi eget bibliotek med en egen bibliotekarie. Vår bibliotekarie är en viktig resurs för alla elever på skolan. Alla våra elever är författare och finns i vårt digitala bibliotek - Plantioteket. Vi har även litteraturpedagog och IKT-pedagog.

Här jobbar vi fokuserat på språket som nyckeln till våra barns utveckling. Vi har ett systematiskt språkutvecklande arbetssätt och alla pedagoger arbetar med språket i sina ämnen.

Läs gärna mer om vår skola på vår hemsida:
https://rausplanteringsskola.helsingborg.se/

Som medarbetare på skola förväntas du vilja vara med och utveckla vår skola.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer främst att hjälpa en elev med ett fysiskt funktionshinder. Eleven sitter i rullstol och behöver stöd både fysiskt och kommunikativt. Det blir din uppgift att hitta lösningar för individen att ta till sig kunskap.

Efter skoltid är du ett stöd för alla elever på fritidshemmet. Du tillhör vårt resursteam som träffas kontinuerligt för handledning och planering. Du har ett nära samarbete med vårdnadshavaren.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieutbildning, Vård och Omsorg eller annan likvärdig utbildning. Du kan också ha
utbildning som elevassistent/personlig assistent från folkhögskolan. Du har utbildning om olika funktionsnedsättningar.

Du har erfarenhet av arbete med barn/elever med funktionsnedsättningar. Det är också meriterande om du pratar arabiska.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Undersköterska/elevassistent Raus Planterings Skola

Helsingborgs Stad