skoljobb.se

Timvikarie till fritidshemmet på Färentuna skola

Ansök nu

Timvikarie till fritidshemmet på Färentuna skola

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.


FÄRENTUNA SKOLA är en F-6 skola med ca 260 elever. På skolan finns både fritidshem och mellanstadieverksamhet "Klubben". Vi ligger på norra Färingsö omgivet av vacker natur. Vi beskriver oss som en byskola nära stan. En familjär och trygg skola med stor nyfikenhet. Vår vision är att vara en plats där alla växer (både elever och pedagoger). För att detta ska ske behövs glädje, kunskap och utmaningar som är våra tre ledord. I Färentuna har vi även ett tätt samarbete med förskolan som är vår närmsta granne. Vi har en ledningsgrupp där rektorn, utvecklingsledaren, arbetslagsledarna och förstelärarna driver verksamhetsutveckling både pedagogiskt/didaktiskt och organisatoriskt.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
Vi tror på dig och din förmåga – därför ger vi dig stort utrymme i din roll. Många som jobbar hos oss uppskattar förtroendet och ansvaret de får i vår kommun, eftersom det bidrar till mycket lärande och utveckling i vardagen. För att lyckas är du trygg i dig själv, ditt yrke och har förmågan att både ta för dig – och sätta gränser.

Vi söker dig som vid behov vill arbeta på fritids hos oss på Färentuna skola. Du kommer att ingå i verksamheten tillsammans med övrig fritidspersonal. Bland annat kommer du att leda olika aktiviteter utifrång vår pedagogiska planering, ansvara för mellanmålet och för närvaroregistrering på fritids. Under skoldagen är du resurs i klassen och rastvärd.

Kvalifikationer
För att du ska lyckas med uppdraget ska du:

  • Ha viss erfarenhet av att arbeta i barngrupper

  • Vara flexibel och kunna arbeta med kort varsel

  • Vara socialt kompetent då du kommer att arbeta i flera arbetslag

Vi ser gärna att du också uppfyller följande kvalifikationer:

  • Ha dokumenterad pedagogisk utbildning på gymnasie eller folkhögskolenivå

Tillträde: Snarast
Omfattning: Timanställning
Anställningsform: Visstid

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun
Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.
Ekerö kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare och strävar efter ett tydligt fokus på hållbarhet. Under förutsättning att verksamhetens möjlighet att uppfylla sina mål kvarstår, har kommunen en positiv inställning till distansarbete när så är möjligt.
Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.
För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.
Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Roberta Johansson

Rektor

08-124 577 16

 

Kajsa Paulson

Biträdande rektor

08-124 571 89

Du ansöker senast 2023-02-17 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Timvikarie till fritidshemmet på Färentuna skola

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen