skoljobb.se

Teacher, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-06-07

Ansök nu

Teacher, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

About this vacancy

Internationella Engelska Skolan Sigtuna söker en dynamisk och entusiastisk lärare i svenska som andra språk åk 5-9.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska som andra språk, som älskar att undervisa och som sätter eleven i centrum. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel och visar stort engagemang i ditt arbete. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Internationella Engelska Skolan Sigtuna är en skola för årskurserna F-9 med 608 elever och 65 medarbetare. Skolan har en internationell inriktning och undervisning bedrivs både på engelska och svenska. Vi är en multikulturell skola med varierande elevbehov. Vi strävar mot att vara en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och där alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara klassmentor tillsammans med en kollega.  Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i främsta rummet. Du kommer att vara del av ett välfungerande arbetslag i svenska och även tillhöra ett årkurslag med de andra mentorerna i någon av årskurserna du undervisar.  Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi behöver: - Svensk lärarbehörighet i svenska som andraspråk - tvåspråkighet i svenska och engelska (engelska är arbetsspråket)

Observera att vi vid denna tidpunkt endast kommer att kontakta och boka intervjuer med kandidater med svensk lärarlegitmiation i svenska som andraspråk.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.

IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES was established in 1993 and has since grown steadily whilst maintaining its quality.

 

More about the company and its schools, our history and ethos can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB