skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en studie- och yrkesvägledare för högstadiet årskurs 7 - 9 och till gymnasiet.

ARRBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär att du ansvarar för grundskolans och gymnasieskolans behov av studie- och yrkesvägledning. I rollen som SYV erbjuder du elever, vårdnadshavare och lärare stöd i frågor och valsituationer kring utbildning, yrken och arbetsmarknad. Du håller i individuella samtal, gruppsamtal och ger informationsföreläsningar i större sammanhang. Du arbetar nära rektorer, lärare, administration och är engagerad i kommunövergripande samarbeten.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsgymnasiet Uppsala är en gymnasieskola med cirka 200 elever. Kunskapsskolan Uppsala Norra är en grundskola årskurs 7-9 och har cirka 260 elever. Skolorna är i samma byggnad och ligger centralt ovanför Akademiska sjukhuset. Vi har nöjda elever som trivs bra och når goda studieresultat.

Kunskapsgymnasiet Uppsala och Kunskapsskolan Uppsala Norra erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en studie- och yrkesvägledarexamen, och vi förutsätter att du trivs att arbeta med barn och ungdomar. Arbetet kräver att du är självgående och initiativrik i kombination med god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi tror att du är strukturerad, noggrann, handlingskraftig och har ett bemötande som är professionellt och serviceinriktat. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Arbetstid/Varaktighet

30% tillsvidaretjänst med start augusti 2019.

Kontaktpersoner

Rektor, Kunskapsgymnasiet Uppsala: Maria Szabo, tfn 0733-173418, maria.szabo@kunskapsgymnasiet.se

Rektor, Kunskapsskolan Uppsala Norra: Marie Bomark, tfn 0733-816354, marie.bomark@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 20 juni 2019.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Dag Hammarskjöldsväg 21

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Studie-yrkesvägledare

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Dela detta jobb