skoljobb.se

Studie- och yrkesvägledare

Regioner
Utgår

2019-07-09

Ansök nu

Studie- och yrkesvägledare

Sollentuna kommuns vision är att bli Sveriges mest attraktiva kommun. I Sollentuna ska varje skola vara den bästa skolan för varje elev som går där. Framför oss ser vi en skola där undervisningen håller hög kvalitet och stimulerar alla elevers kreativitet och lärande. Att ta stöd i forskning är en självklarhet för oss.

Vårt mål på Rudbeck är att skolan är en trygg miljö där undervisningen är stimulerande och utvecklande och leder till att alla elever genomgår en fullständig gymnasieutbildning samt rustas för ett livslångt lärande.

Rudbeck ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. Vi erbjuder en spännande tjänst som rektor i en av Stockholms läns mest populära gymnasieskolor. På Rudbeck studerar nästan 2 100 elever och det finns ungefär 250 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över. 

Vi söker nu en studievägledare till skolan. 

Vi söker dig som:

- är utbildad studievägledare

- har en god organisatorisk förmåga

- är strukturerad, initiativtagande och flexibel

- ser möjliga lösningar när nya utmaningar dyker upp

- har kapacitet att klara av perioder med hög arbetsbelastning

Meriterande är om du har erfarenhet från att ha arbetat i grundskola och på komvux.

Som studievägledare på Rudbeck arbetar du med att stödja, coacha och informera elever och i viss mån vårdnadshavare i samband med de valsituationer som uppstår under gymnasietiden, samt inför framtida studie- och yrkesval. Du sköter de administrativa uppgifterna kring elevens skolgång. Du kommer att ingå i vårt vägledarteam bestående av 9 studie- och yrkesvägledare. I ditt arbete kommer du även att ingå i ett elevhälsoteam.

Arbetet kräver att du är öppen och fungerar väl både med uppgifter som utförs självständigt liksom i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med start så snart som möjligt.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag då vi kommer att kalla på intervju löpande under ansökningstiden.

Ytterligare erbjudanden om annonsering undanbedes vänligen.

Kontaktpersoner:
Anders Unosson 
tfn: +46 739151896

Dela detta jobb

Studie- och yrkesvägledare

Sollentuna kommun