skoljobb.se

Student Assistant

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

Student Assistant

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Elevassistent med Särskolekompetens årskurs 7-9

I augusti 2013 öppnade Internationella Engelska Skolan en ny skola i Skärholmen. I dag, sex år senare är vi fulltaliga med ca 700 elever på 24 klasser. Vi är en mångkulturell skola med över 40 olika nationaliteter representerade både bland elever och personal. Eftersom vi är tvåspråkiga med hälften av undervisningen på engelska och hälften på svenska, kommer också hälften av våra lärare från engelsktalande länder. Vi har med andra ord en mycket internationell och spännande arbetsmiljö på vår skola.

Vi välkomnar kvalificerade lärare som delar vår vision och det vi erbjuder våra elever. Våra tre stöttepelare är: - Att behärska det engelska språket - nyckeln till världen. - En trygg miljö där ordning och reda råder, och där lärarna kan undervisa och eleverna kan lära sig. - En hög akademisk nivå.

Vi söker nu en elevassitent för årskurs 7-9.Du bör vara positiv och samarbetsvillig och beredd på att ingå i ett internationellt team. I tjänsten ingår också mentorskap. Du är utbildad lärare med kompetens inom särskola och arbete med elever med särskilda behov. 

Vi följer den svenska läroplanen och undervisningen på skolan är på både svenska och engelska. Eftersom vi är ett internationellt team av lärare och övrig personal är arbetsspråket engelska.

Mer information om skolan hittar du på www.engelska.se

Arbetsbeskrivning

·       Undervisa enligt särskolans läroplan

·       Genomföra undervisning för alla elever med särskild stöd i den ålders grupp och möta deras         behov samt vara mentor

·       Informera klassens mentorer om elevernas utveckling

·       Regelbundna kontakter med vårdnadshavare

·       Dokumentera elevernas utveckling  samt informera ämneslärarna om detta

·       Säkerställa att andra ämneslärare ge rätt unervisningsmaterial till eleverna

·       Närvaro uppföljning

 

Dela detta jobb

Student Assistant

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB