skoljobb.se

Specialpedagog/speciallärare vikariat, Högåsskolan

Företag Knivsta kommun
Regioner
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Specialpedagog/speciallärare vikariat, Högåsskolan

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Högåsskolan är en F-6 skola med 385 elever mitt i Knivsta. Skolan öppnade i nya fina klimatsmarta lokaler hösten 2015. Det centrala läget innebär goda kommunikationsmöjligheter, kulturupplevelser samt närhet till det levande å-rummet och det vackra grönområdet Gredelby hagar.
På Högåsskolan arbetar vi tillsammans för att skapa trygghet, möjligheter och utveckling för alla! Vi har engagerad och skicklig personal som varje dag ger varje elev ett lärande med hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med speciallärare, lärare, fritidspersonal och elevhälsan på skolan. Ditt uppdrag är att stödja lärare och fritidspersonal kring elevers måluppfyllelse. Återkoppla till teamens resultat samt föreslå eventuella åtgärder. Du samarbetar med klasslärarna i arbetet med utredningar, kartläggningar samt åtgärdsprogram. Vid behov undervisa i tvärgrupper/klass samt både enskilt och i mindre grupper. Vid behov ha en dialog och samarbete med vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är lyhörd, har lätt för att samarbeta och som sätter eleven och elevens behov i första hand. Du har ett varmt förhållningssätt med ett stort engagemang, är tålmodig samt har förmågan att skapa goda relationer. Du ska ha lätt för att samarbeta med övrig personal i verksamheten och tycka om att arbeta i team.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Specialpedagog/speciallärare vikariat, Högåsskolan

Knivsta kommun