skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Aspuddens skola är en mycket trevlig F-9 skola med ca 1200 elever. Vi har fantastiska omgivningar nära Vinterviken. Vi arbetar aktivt med PRIO-strukturen som ett led i att höja kunskapsresultaten. Här har vi ett gott samarbete med hem och skola där vi tillsammans med eleverna sätter upp ambitiösa mål och har höga förväntningar på ambition och ansvar hos alla parter. Vår gemensamma arbetsmiljö ska vara den bästa tänkbara! Här trivs vi som gillar lagarbete och att ha högt i tak. Om du tillhör den drivna kategorin lärare med elevfokus och passion för uppdraget ser vi fram emot din ansökan.

Vi söker dig specialpedagog till vårt härliga Elevhälsoteam!
Arbetet som specialpedagog på Aspuddens skola innebär att du är en viktig medlem i vårt Elevhälsoteam och bidrar med din kompetens i vårt salutogena förhållningssätt. Vi har stort fokus på förebyggande och hälsofrämjande arbete.
I samarbetet med arbetslag och personal kommer du att handleda och stödja arbetet kring våra elever. Du ska vara en god organisatör med god vana att genomföra pedagogiska kartläggningar och skriva åtgärdsprogram i nära samarbete med undervisande lärare på ett rättssäkert sätt. Du behöver även ha god vana att söka tilläggsbelopp samt att göra CSI-ansökningar. Du kommer att genomföra kompetensutbildning för personal, i samarbete med skolledning.

Känn dig varmt välkommen till oss!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3839

Kontakt    
Kristina Gustafsson, 0761245909
Facklig företrädare    
Kitt Marteng Lärarförbundet, 08- 508 33 498
Gunilla Lindhagen LR, 08-508 45 923
Jorge Galvez Paz Lärarförbundet, 08-508 45 923

Specialpedagog åk 4-6, Aspuddens skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb