skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
På Skanskvarnsskolan, som ligger naturskönt i Årsta, med utsikt över Årstaviken och en stor välutrustad skolgård går det sammanlagt 485 elever. Skolan är en F- 6. Merparten av eleverna F-3 går på fritidshemmet och ca 70 elever går på klubben. Vi är sammanlagt ca 80 personal som på olika sätt arbetar med elevernas måluppfyllelse och välmående utifrån ett inkluderande och salutogent förhållningssätt. Skolans vision ligger till grund för all verksamhet. "En skola som håller samman - för elevens bästa varje dag".

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stötta klass/ämneslärare med att anpassa undervisningen, pröva extra anpassningar och utarbeta åtgärdsprogram för elever med rörelse- och kommunikationshinder. Du kommer också att undervisa elever i mindre grupp. Du kommer att samarbeta med elevassistenter och habilitering för att åstadkomma en tillgänglig lärmiljö. Du kommer också att stötta klasslärare i kontakten med och i möten med vårdnadshavare.

Du arbetar med hälsofrämjande och förebyggande arbete i skolans elevhälsoteam.

Kvalifikationer
Du är legitimerad speciallärare med behörighet i svenska och matematik för åk 1-6.

Du är uppdaterad kring kompensatoriska hjälpmedel och använder dessa i undervisningen. Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser. 

Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap. Du har förmåga att motivera och skapa lärmiljöer av inkludering och variation.

Övrigt
Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under ansökningstiden.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3734

Kontakt    
Ingrid Gustavsson, 08-508 16 661
Anneli Lantto, 0850816668

Facklig företrädare    
Sanna Olsson, 0850816670
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Speciallärare med AKK-kompetens till Skanskvarnsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-18

Ansök nu

Dela detta jobb