skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Aspuddens skola är en mycket trevlig F-9 skola med ca 1200 elever. Vi har fantastiska omgivningar nära Vinterviken. Vi är en av två pilotskolor i PRIO-projektet som syftar till att varaktigt höja kunskapsresultaten i den svenska skolan. Här har vi ett gott samarbete med hem och skola där vi tillsammans med eleverna sätter upp ambitiösa mål och har höga förväntningar på ambition och ansvar hos alla parter. Vår gemensamma arbetsmiljö ska vara den bästa tänkbara! Här trivs vi som gillar lagarbete och att ha högt i tak. Om du tillhör den drivna kategorin lärare med elevfokus och passion för uppdraget ser vi fram emot din ansökan.

Vi söker dig speciallärare alternativt behörig lärare åk 7-9 till vårt härliga Elevhälsoteam.
Arbetet som speciallärare på Aspuddens skola innebär att du är en viktig medlem i vårt Elevhälsoteam och bidrar med din kompetens i vårt salutogena förhållningssätt. Vi har stort fokus på förebyggande och hälsofrämjande arbete.

I nära samarbete med arbetslag och elevhälsoteamet, kommer du att arbeta med elever åk 7-9 i vår lärstudio.

Känn dig varmt välkommen till oss.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Referensnummer    2019/3841

Kontakt    
Kristina Gustafsson, 0761245909
Facklig företrädare    
Kitt Marteng Lärarförbundet, 08- 508 33 498
Gunilla Lindhagen LR, 08-508 45 923
Jorge Galvez Paz Lärarförbundet, 08-508 45 923
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Speciallärare/lärare med specialläraruppdrag åk 7-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb