skoljobb.se

Simlärare/badvärd till Simhallen inom Ockelbo kommun

Företag Ockelbo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Simlärare/badvärd till Simhallen inom Ockelbo kommun

Ockelbo kommun är en Plats att växa och vi som arbetar här värnar om våra medborgare och att ständigt utveckla kommunen. Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare och att vi som arbetar här är stolta och engagerade i våra arbeten. En viktig framgångsfaktor tror vi är att skapa samma möjligheter att växa för våra medarbetare som för våra medborgare och i vår lilla kommun med ca. 500 medarbetare finns det möjligheter att göra skillnad, på riktigt! Här arbetar alla verksamheter i närhet till varandra och med korta beslutsvägar blir delaktighet och möjlighet att påverka en naturlig del i vardagen.

Vi erbjuder alla våra månadsanställda medarbetare olika förmåner bl.a. möjlighet att semesterdagsväxla så beroende på ålder kan du ha upp emot 37 semesterdagar på ett år. Vi har även 2 000 kr i friskvårdsbidrag varje år samt tillgång till Falck Personalstöd. För oss är det också viktigt att alla medarbetare har möjlighet att kunna förena arbetsliv med privatliv.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad Simlärare/badvärd till Ockelbo kommuns Sim och friskvårdscenter, som tillsammans med sina kollegor vill tillhandahålla god service och skapa de bästa förutsättningarna för en trygg och positiv upplevelse för simhallens besökare. I simhallen finns en simbassäng, en bubbelpool samt en barnplaskbassäng. Det finns infrabastu, torrbastu, ångbastu samt ett café. I anslutning till simhallen finns ett gym som vi förvaltar på uppdrag av Actic.

Du kommer hålla i simundervisningen för elever i grundskolan samt andra aktiviteter såsom vattengympa och HLR-utbildning. Utöver detta ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter så som receptionsarbete, övervaka säkerheten och lokalvård.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar
• Planera, genomföra och utvärdera simundervisning och andra utbildningsinsatser kopplat till säkerhet i vatten. Övervaka under allmänhetens simning och uthyrningar.
• Lokalvård av gym, gemensamma ytor samt renhållning av simhall och bassängområde, Vattenprovtagning, egenkontroll, backspolning av filter samt annan tillsyn och skötsel av reningsverk.
• Utveckla verksamheten samt skapa och arrangera olika aktiviteter.

Tjänsten innebär schemalagd arbetstid på kvällar samt helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har simlärarutbildning via eftergymnasial utbildning eller annan certifierad utbildning som gör dig kvalificerad att arbeta och ansvara för simskola i simhall. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som simlärare alternativt badvärd samt arbete med barn. Det är meriterande om du har kemutbildning, poollivräddare, HLR-utbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Det är också meriterande om du har utbildning och erfarenhet av simutbildning för vuxna.

För att lyckas i tjänsten har du ett professionellt förhållningssätt och god förmåga att samarbeta. Du arbetar självgående och tar stort eget ansvar för dina uppgifter och områden. Arbete i simhall kan innebära att incidenter uppstår och det krävs att du har förmåga att stå stadigt i ditt agerande samt att du har ett väl utvecklat säkerhetstänk i ditt dagliga arbete. Som person är du lugn, stabil och har en personlig mognad.

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.
Tjänsten är tillsvidare men provanställning kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Bor du utanför Ockelbo?
Det är närmare än du tror; med X-trafik tar det 22 minuter från Gävle, 35 minuter från Sandviken och 35 minuter från Bollnäs att komma hit.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Simlärare/badvärd till Simhallen inom Ockelbo kommun

Ockelbo kommun