skoljobb.se

Sandbäcksskolan söker förskollärare i förskoleklass

Regioner
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Sandbäcksskolan söker förskollärare i förskoleklass

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Välkommen till Sandbäcksskolan 
-en läsande och lärande skola 

Sandbäcksskolan är en F-6-skola med tillhörande fritidshem. På Sandbäcksskolan finns ett stort engagemang att utveckla skolan och undervisningen. Skolan är inne i en spännande utvecklingsprocess då vi under de kommande åren får möjlighet att bygga ut och förändra våra lärmiljöer. Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling för personalen, i form av kollegialt lärande och personlig professionsutveckling. På Sandbäcksskolan finns tillgång till ett välfungerande elevhälsoteam och trygghetsteam. 

Blir du en av oss får du tillgång till en Mac och en iPad som arbetsverktyg samt tillgång till Smartboards i ditt klassrum. Är du nyexaminerad får du en mentor på skolan och möjlighet att delta i närverksträffar i kommunen som en del av ditt introduktionsår 

För mer information: https://www.katrineholm.se/forskola--skola/grundskola/sandbacksskolan.html

Arbetsuppgifter:

Du kommer att bli en av våra förskollärare i förskoleklass. I din roll kommer du att vara delaktig i att leda undervisning och driva och utveckla arbetet i förskoleklasserna och arbetslaget. Du kommer att vara en viktig del i vårt arbete med elevernas lärande för att nå god måluppfyllelse. 

Är du den vi söker? Sök då tjänst här på Sandbäcksskolan!

Kvalifikationer:

Förskollärarexamen och förskollärarlegitimation är ett krav. Du ska vara väl förankrad i våra styrdokument och arbeta utifrån skolans värdegrund. 

Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att lyssna och kommunicera. Du ska bidra till att dela på arbetslagets arbetsuppgifter, ta ansvar för att nå uppsatta mål och dela med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter. 

Vi sätter stort värde på ett gott ledarskap och vill att du är med och skapar engagemang för och delaktighet i elevernas utveckling och lärande. 

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter i ditt arbetssätt när förutsättningarna förändras. Du agerar prestigelöst i förändringar och agerar för att främja egen utveckling och fortsatt arbete. 

Erfarenhet är meriterande.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. 

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-05. eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-19

Arbetsgivarens referensnummer: C29031/2019

Upplysningar lämnas av:

Sara Aldrin
Rektor
Telefon: 0150-573 58

Facklig(a) företrädare
Lärarförbunden, nås via kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Sandbäcksskolan söker förskollärare i förskoleklass

Katrineholms kommun