skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Vad kul att du tittade på annonsen. Om du är en person, helst med barnskötarutbildning eller annan relevant behandlingsutbildning är du den vi söker.

Björngårdsskolan är en vacker skola precis vid Mariatorget på Södermalm. Vi har en fantastisk personalgrupp som stöttar varandra, gillar att jobba inom skola och vi behöver nu dig som del i vårt team.

Arbetsbeskrivning
Resurspedagogens huvuduppgift är att tillsammans med klasslärare och speciallärare ansvara för elev i behov av särskilt stöd. Tillsammans med klasslärare ansvara för att förbereda eleven gällande schema, lokaler, specifika arbetsuppgifter eleven ska arbeta med samt ha kontakt med hemmet för återkoppling både via mail och via möten.

Det är bra om du har erfarenhet av att jobba med barn som när världen blir för komplicerad kan vara utåtagerande. Ditt övergripande arbetssätt är med värme, struktur, tydlighet och omtanke, där du ser och kan förebygga, så att vardagen blir lättare.

Kvalifikationer
Du har en pedagogisk utbildning samt att du har kurser/erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Erfarenhet är mycket viktigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Du har erfarenhet att arbeta med barn alt vuxna i behov av särskilt stöd, du har erfarenhet av att förbereda elever gällande scheman och att samarbeta med olika yrkeskategorier.

Du har grundläggande datakunskaper och kan även arbeta med I-Pads utifrån elevperspektiv. Du kan formulera dig i tal -och skrift.

Visstidsanställning med chans till förlängning.

Intervjuer sker löpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    60-80%
Referensnummer    2019/3856
Kontakt    
Anton Gustavsson, 0850843410

Resurspedagog / Elevassistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb