skoljobb.se

logo

Rektor Förskola - 2 tjänster

Företag Vansbro kommun
Regioner
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Rektor Förskola - 2 tjänster

Om arbetsplatsen

Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten!

Välkommen med din ansökan.
Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolthet över den verksamhet som vi tillsammans skapar för våra medborgare i Vansbro kommun.

Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. I Vansbro kommun är vi mycket stolta över bredden inom näringslivet som skapar en mycket god arbetsmarknad med ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.

Arbetsuppgifter

Som Rektor för förskolan har du huvudansvaret för att leda och utveckla verksamheten inom ditt verksamhetsområde. Du har det övergripande ansvaret för det pedagogiska arbetet och att verksamheten bedrivs enligt målen i läroplanen. Du har ansvar för att förskolan systematiskt och kontinuerligt planerar, följer upp, utvärderar och utvecklar verksamheten, att det systematiska kvalitetsarbetet genomförs tillsamman med samtliga medarbetare.

Som Rektor för förskolan har du resultatansvar för personal, ekonomi, arbetsmiljöfrågor samt verksamhetsutveckling inom ditt område. Du ansvarar därmed för personalsammansättning, kompetensutveckling, medarbetarsamtal, rehabilitering, arbetsmiljö samt budget- och uppföljning.

Du följer förskoleutvecklingen och är medveten om kommande förändringar. Du ska skapa engagemang och arbetsglädje och tillsammans med dina medarbetare formulera tydliga mål för verksamheten. Du har en viktig roll att fortsätta att utveckla det pågående kvalitetsarbetet i kommunens förskoleverksamheter.

Du ingår i ledningsgruppen för rektorer och bedriver utveckling i ett 1-16-års perspektiv. Din förmåga till samverkan är viktig utifrån målet om en jämlik verksamhet. Du har administrativt stöd samt tillgång till ekonom/controller och personalfunktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning och gärna pedagogisk ledarerfarenhet. Det är meriterande om du genomgått den statliga rektorutbildningen. Dina kunskaper om förskolans styrdokument är goda. Självklart har du också god datorvana och kan hantera Officepaketet.

Som person är du en trygg, entusiasmerande och driven ledare med förmåga att skapa arbetsglädje och laganda. Du är strukturerad, kvalitetsmedeveten, har ett gott omdöme och en ekonomisk medvetenhet. Din kommunikationsförmåga i svenska språket är god i både tal och skrift

Stor vikt läggs vid personliga ledaregenskaper

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Snarast eller enligt överenskommelse.

 

Referensnummer: A1174620-2022-144

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Arbetstid:  Dagtid

Övrigt

Insända ansökningar återsändes ej. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Vansbro kommun erbjuder möjlighet till fri tillgång till simhall och gym, semesterdagsväxling samt busskort till förmånligt pris.

Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Vansbro kommun Norra Allégatan 30, 786 31 Vansbro. I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.

Välkommen med din ansökan!
http://vansbro.se

Dela detta jobb

logo
Rektor Förskola - 2 tjänster

Vansbro kommun