skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Örbyskolan är en F-9 skola med ca 750 elever. Skolan är belägen i ett trivsamt villaområde mellan Högdalens centrum och Älvsjö. Skolmiljön är lugn och trivsam och består såväl av äldre kulturminnesmärkta som nybyggda hus. Kommunikationerna är goda, bussförbindelse finns intill skolan. Läs mer på www.orbyskolan.stockholm.se .

Arbetsbeskrivning
Du ska undervisa i årskurs 6-9 i hem- och konsumentkunskap, HKK, ca 80%. Har du ett annat ämne som vi har behov av kan tjänsten fyllas till 100% med det ämnet.  I tjänsten ingår även uppdraget att vara mentor för en klass i årskurs 6-9. 

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare i ämnet hem- och konsumentkunskap med behörighet i årskurs 6-9. Har du ett annat ämne, gärna något språk, är det meriterande. Du är intresserad av att utveckla din egen profession och att driva utvecklingen i ditt/dina ämnen framåt. Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du är drivande i kollegialt lärande och är van att arbeta ämnesöverskridande. 

Övrigt
Skolan kan erbjuda pedagogisk, avgiftsfri lunch. Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag på 1000 kr per år.

Intervjuer sker löpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    20190812 eller enligt ö.k.
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    80-100%

Referensnummer    2019/3880
Kontakt    
Daniel Hedlund, 08-50845884
Facklig företrädare    
Malin Viberg, Lärarförbundet, 08-50845896
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Örbyskolan söker lärare i Hem- och Konsumentkunskap, åk 6-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Dela detta jobb