skoljobb.se

Öjersjö Storegård söker lärare i hem- och konsumentkunskap åk 6-9

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Öjersjö Storegård söker lärare i hem- och konsumentkunskap åk 6-9

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter

Du ska vilja driva och utveckla arbetet på Öjersjö Storegård åk 5-9. Du kommer att vara mentor i åk 7-9 och undervisa i hem- och konsumentkunskap för åk 6-9. Tillsammans med kollegor ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten så att eleverna når goda kunskapsresultat och en positiv social utveckling i enlighet med läroplanens intentioner. Du ska verka för att ge barnen en trygg, kreativ och lärande tid i skolan. Du kommer att samarbeta med övriga pedagoger i arbetslaget för att göra hela dagen bra för eleverna. Pedagogisk dokumentation, föräldrasamverkan och andra sedvanliga uppgifter för en lärare ingår också i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker en driftig, flexibel och initiativrik behörig lärare som är väl förtrogen med skolans uppdrag. Du behöver ha en lärarexamen med behörighet för ämnet hem- och konsumentkunskap. Behörighet i ytterligare ämne är meriterande. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt med förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl barn, föräldrar som kollegor. Vi önskar en ambitiös, tydlig och strukturerad person som ser möjligheter. Stor social kompetens, flexibilitet och goda ledaregenskaper är en förutsättning. Vi behöver dig som är bra på att hålla struktur, hantera konflikter och göra det trivsamt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde 190815 eller enligt överenskommelse Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Öjersjö Storegård söker lärare i hem- och konsumentkunskap åk 6-9

Partille kommun