skoljobb.se

Musiklärare åk 1-6 Kärnekullaskolan, start augusti 2023

Företag Habo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Musiklärare åk 1-6 Kärnekullaskolan, start augusti 2023

Arbetsplatsen
Kärnekullaskolan invigs med start läsåret 2023/2024 och kommer vara belägen i ett helt nytt bostadsområde där det utöver bostäder också kommer finnas handel av olika slag. Inte långt från skolan byggs också en helt ny förskola. 
Pedagoger och skolledare har varit med i projekteringen av den nya skolan vilket har varit en viktig del i arbetet med utformningen av lokalerna. Kärnekullaskolan kommer vara en två-parallellig skola som har kapacitet för 350 elever i årskurs F-6. Skolan kommer vara i tre plan och innefatta bland annat bibliotek och fritidshem. Till skolan byggs en inspirerande skolgård som uppmuntrar till lek och kreativitet. Skolan kommer ha tillgång till en nybyggd sporthall. 
Kärnekullaskolan kommer tillhöra samma skolområde som Bränningeskolan vilket gör att det kommer vara samma rektor på båda skolorna.  

 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som musiklärare i åk 1-6. I ditt uppdrag ingår sedvanliga arbetsuppgifter kopplade till yrket, bland annat planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument samt elevens behov och intresse. Du kommer att ha stor frihet att planera och utveckla musikämnet tillsammans med kommunens ämnesnätverk. 

Du är en flexibel, kreativ och utåtriktad person som månar om att samarbeta med alla berörda parter (elever, vårdnadshavare, kollegor, övrig personal och ledning). Du samarbetar givetvis även med övrig skolpersonal för en god lär-och arbetsmiljö för såväl elever som personal och du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. 

Då skolan startas upp till läsårstart kommer stor vikt läggas på att skapa goda relationer inom både personalgrupp och elevgrupp. Vi vill ha en miljö som präglas av stor entusiasm och glädje för jobbet. Vi vill ha en personalgrupp med god stämning och där alla värnar om varandras mående och utveckling.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi söker dig som har en lärarlegitimation med behörighet i musik. Att driva projekt ligger dig varmt om hjärtat och kan innebära både skolavslutningar och lucia eller vad du tillsammans med eleverna vill driva. Vi tror att du vill vara med och bidra genom att vara initiativrik, se möjligheter i digitala arbetssätt och ha en professionell inställning till uppdraget. Du är tydlig och engagerad och kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar. 

Vi söker i första hand grundskollärare med utbildning för tjänsten och som innehar lärarlegitimation. Meriterande är ett stort engagemang för och goda erfarenheter kring musikämnet och musikutövande. Det är också meriterande om du har kunskaper inom hemkunskap och moderna språk, men även gärna andra ämnen. 

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är en viktig egenskap. Att arbeta inkluderande är en självklarhet. Det innebär att vi i alla situationer arbetar för en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Du är en skicklig, engagerad och strukturerad pedagog som brinner för ditt arbete med eleverna, men är även väl förtrogen med övrigt arbete som hör till läraryrket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2023-08-14
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Rekrytering sker fortlöpande under publiceringstiden så inkom med ansökan så snart som möjligt. 

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar. 

I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan. 
Ansökningshandlingar returneras ej. 

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2023-02-28
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-379

Upplysningar
Anna Smid
Rektor
0721-46 13 40
036-442 81 19
anna.smid@habokommun.se

Fackliga företrädare når du via vår växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

Musiklärare åk 1-6 Kärnekullaskolan, start augusti 2023

Habo kommun