skoljobb.se

Modersmålslärare till Hammarö kommun

Företag Hammarö kommun
Regioner
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Modersmålslärare till Hammarö kommun

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.

Språkenheten söker engagerade och inspirerande lärare till våra grundskolor från förskoleklass till årskurs 9!
De som arbetar med modersmålsundervisning och studiehandledning ingår i ett arbetslag och träffas regelbundet.


ARBETSUPPGIFTER

Som modersmålslärare ska du kunna planera, undervisa och bedöma elever utifrån läroplanen i ämnet modersmål. I tjänsten kan det ingå studiehandledning på modersmålet med nyanlända elever.

Undervisningen ska anpassas utifrån alla elever på deras nivå och alltid med elevens bästa i fokus. Du skapar en bra relation med elever och vårdnadshavare via dialog och ömsesidig respekt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en lärare i vardera språken grekiska, portugisiska och serbiska/kroatiska/bosniska.

Vi söker dig som är legitimerad modersmålslärare, med goda kunskaper i modersmålet och om kultur och traditioner i områden/länder där språket talas.
Du har goda kunskaper i svenska språket. Du kan obehindrat kommunicera i tal och skrift på svenska och modersmålet och är väl insatt läroplanen för grundskolan.

Du trivs med att arbeta i arbetslag, du är flexibel och vill prova nya sätt. Att utvecklas tillsammans med kolleger, enskilda elever och elevgrupper ger dig energi.

Som person drivs du av att identifiera elevens behov och möta dem på deras nivå. Du har förmåga att skapa bra relationer och lätt för att samarbeta med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor.

Det är meriterande om du har arbetat som modersmålslärare eller studiehandledare.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Modersmålslärare till Hammarö kommun

Hammarö kommun