skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Sturebyskolan är en F-9-skola med ca 1200 elever belägen i södra Stockholm. Vi har goda resultat och ett högt söktryck. Skolans arbete präglas av ett ambitiöst kollegium och en ledning med tydliga mål.

Sturebyskolans Vision: Inspirerande lärande i en trygg miljö

Sturebyskolan ska ge:

• elever en hög kunskapsnivå i en trygg skolmiljö

• verktyg för fortsatt lärande

• självtillit och social kompetens

• tydligt ledarskap

• goda vanor för en hälsosam och sund livsstil

Arbetsbeskrivning
Sturebyskolan söker en engagerad och trygg legitimerad lärare med tydligt ledarskap, gärna med några års erfarenhet, men även du som är nyexaminerad är välkommen att söka. Våra elever behöver dig som är strukturerad, duktig på att individanpassa, har förmåga att se elevernas styrkor och inspirera.

Du kommer att ingå i fyrans eller femmans arbetslag där du är mentor. Du undervisar i matematik och NO. Du arbetar nära och samplanerar med de kollegor i arbetslaget och stadiet som undervisar i matematik och NO. Du samarbetar också med övriga pedagoger i arbetslaget för att bidra till alla elevers trygghet och kunskapsutveckling.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation krävs med behörighet att undervisa i ma och no.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3017
Kontakt    
Sanne Gustavsson, 0850846338

Ma/No lärare åk 4-6 på Sturebyskolan

Ansök nu

Dela detta jobb