skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ha ett tydligt ledarskap i klassrummet och ta ansvar för elevernas studiero.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Rågsveds grundskola!

Vi är en F-6 skola i södra Stockholm med ca 240 elever. Vi arbetar systematiskt med att öka måluppfyllelsen och våra arbetssätt utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Skolan har små klasser och hög personaltäthet vilket bidrar till trygghet och lärande. Vi har höga förväntningar på våra elever för att de ska ges möjlighet att nå sina personliga mål i livet och vara väl förberedda inför vidare studier och yrkesutbildningar. Vi arbetar lågaffektivt och använder oss av skolmedling för att lösa konflikter som uppstår. Vi vill att skolan ska vara en trygg och stimulerande arbetsplats för elever och personal. Eleverna har minst 30 min rörelse varje dag. Läs gärna mer på http://ragsvedsgrundskola.stockholm.se


Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa årskurs 3-6 samt några elever i vår grundsärskola i ämnet trä- och metallslöjd.  
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 1- 6 i ämnet trä- och metallslöjd, gärna även behörig i textilslöjd för att på sikt kunna arbeta med båda ämnena hos oss. Det är meriterande om du är behörig i ytterligare något ämne, då finns eventuellt möjlighet att utöka tjänsten.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    65 - 100%
Referensnummer    2018/5580

Kontakt    
Sofia Lautmann, 0850849304
Facklig företrädare    
Maide Ayhan, Lärarförbundet, 076-1234395
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Legitimerad lärare i trä- och metallslöjd till Rågsveds grundskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Dela detta jobb