skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola som ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad. Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum. Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal. Vi förbereder för högskola genom estetiska programmets bild och formgivning, animation, film och regi, instrument eller sång, musikproduktion, musikal och teater, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammets medier, information och kommunikation samt samhällsvetenskap.

Vi har även språkintroduktion, vuxenutbildning samt Riksgymnasiet för rörelsehindrade (RgRh). Vi utbildar för yrken inom automation, elteknik och kommunikation, finsnickeri, florist blomsterdesign, frisör och textil design-skrädderi. Välkommen att läsa mer om vår skola på: https://steriksgymnasium.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning
- Du kommer undervisa främst på naturvetenskapliga programmet i åk 1-3 i kurserna idrott och hälsa 1 och 2, biologi 1 och 2, gymnasiearbete samt naturvetenskaplig specialisering.

- Du är en god pedagog och en sann naturvetare.

- Du har nära kontakt med dina elever, föräldrar och kollegor.

- Du planerar, organiserar och prioriterar dina uppdrag på ett effektivt sätt. 

- Du samarbetar gärna med kollegor och förstår värdet i kollegialt läraande.

- Du är van vid att arbeta med digital plattform och digitala verktyg.

- Du använder formativ feedback för att vägleda eleven så långt som möjligt och motivera till vidare studier.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-09-02
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/3859

Kontakt    
Anna Högfors Lindståhl, anna.lindstahl@edu.stockholm.se
Facklig företrädare    
Stefan Petti, stefan.petti@stockholm.se
Catarina Bengtsson, catarina.bengtsson@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Leg. gymnasielärare i biologi och idrott sökes till S:t Eriks Gymnasium

Ansök nu

Dela detta jobb