skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Sjöängsskolan är belägen i Örby slott/Liseberg i Älvsjö. Skolan ligger bra till avseendekommunikationer - det är nära både till Älvsjö station och Gullmarsplan. Vi är en F-9 skola med 800 elever. Ett signum för skolan är den kompetenta personalgruppen med en hög andel legitimerade lärare och ett starkt och samarbetsinriktat kollegium. Vi är, som skola, i ständig utveckling. Vi tror på ett långsiktigt och systematiskt utvecklingsarbete . Vi arbetar språk- och kunskapsutvecklande och ligger i startgroparna för en ökad digitalisering som bland annat innebär 1:1.

Läs mer på http://www.sjoangsskolan.stockholm.se/


Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med fyra andra matte/no-kollegor att utveckla skolans undervisning i de aktuella ämnena. Du kommer att undervisa på skolans högstadium. I tjänsten ingår också mentorskap. På Sjöängsskolan delar två lärare på mentorskapet. För att bygga en bra relation med klassen finns även mentorstid i två positioner på schemat.

Du kommer att ingå i ett arbetslag och ett ämneslag tillsammans med övriga lärare i matte och No.
 
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig i matte och No för åk 7-9.

Vidare söker vi dig som en god förmåga att bygga goda relationer med de elever du undervisar. Vi ser också att du har goda ledaregenskaper i klassrummet och en förmåga att skapa ett bra klassrumsklimat där kunskaper står i fokus.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3865

Kontakt    
Mats Olsson, 0850821403
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare Matte/No till Sjöängsskolan

Ansök nu

Dela detta jobb