skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Skarpnäcks skola ligger i Kärrtorp i södra Stockholm och är en F-9-skola som har ca 970 elever och ca 165 medarbetare. Skarpnäcks skolas vision är: Hjärna - Hjärta - Hälsa med målet att ge alla elever verktyg för ett livslångt lärande, en trygg skolmiljö och förutsättningar för fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande. Skolan arbetar aktivt med inkludering både i grundskolan och mellan grundskola och grundsärskola. Som anställd på Skarpnäcks skola erbjuds du en friskvårdspeng och en friskvårdstimme i veckan på arbetstid. Du har även möjlighet att som anställd i Stockholms stad köpa ett simhallskort till ett mycket förmånligt pris, vilket ger dig tillgång till Stockholms stads sim- och träningshallar.

Arbetsbeskrivning
Vi på Skarpnäcksskola söker två klasslärare till lågstadiet. Vi söker engagerade, trygga, strukturerade och tydliga ledare. Vi ser gärna att du har god förmåga att kunna individanpassa din undervisning och ser elevernas styrkor och arbetar utefter det. Du planerar, genomför, utvärderar och analyserar din undervisning. Du kommer ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten. Fritidshem och skola samverkar med att arbeta efter gemensamma teman utifrån ett årshjul. Alla medarbetare på skolan är delaktiga i det systematiska kvalitetsarbetet Vidare deltar du i arbetslagsmöten samt kollegiallt lärande eller ämneskonfernser. Två gånger per läsår har vi resultatdialoger vilket innebär att alla undervisande lärare samt biträdande rektor sitter ner tillsammans och pratar kring lärarnas analys av sin undervisning samt hur den analysen utvecklar undervisnigen.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    12/8 eller enligt ök
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100
Referensnummer    2019/2759

Kontakt    
Anna Dahlberg, 08-508 15 610
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet