skoljobb.se

Lärare i trä och metallslöjd Raus Planterings Skola

Regioner
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Lärare i trä och metallslöjd Raus Planterings Skola

Helsingborg är platsen för skapande och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Raus Planterings skola är en F-6 skola med ca 220 elever. Skolan ligger mitt i ett levande bostadsområde i södra delarna av Helsingborg.
På skolan har vi eget bibliotek med en egen bibliotekarie. Vår bibliotekarie är en viktig resurs inte minst för dig som pedagog. Alla våra elever är författare och finns i vårt digitala bibliotek - Plantioteket. Vi har även litteraturpedagog och IKT-pedagog. Här arbetar vi fokuserat med språket som nyckeln till våra barns utveckling.

Våra pedagoger arbetar med ett systematiskt språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen.
Alla elever i åk 4-6 är med och skapar en föreställning varje läsår genom att välja mellan olika inriktningar på vår profil. Du kan läsa om den på vår hemsida: https://rausplanteringsskola.helsingborg.se/

Som medarbetare på skola förväntas du vilja vara med och utveckla vår skola.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare som ska undervisa i trä- och metallslöjd. Det är önskvärt med utökad ämneskompetens, gärna matematik.

Du kommer att ingå i arbetslaget 4-6, men undervisa i årskurserna 2-6. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar för eleverna i åk 4-6 och träffas varje vecka både för att planera och utveckla undervisningen.

Skolan har en profil för åk 4-6 där en dramapedagog, en musiklärare, en danspedagog och två slöjdlärare arbetar tillsammans.

Där kommer du att vara en viktig del i vår kreativa verksamhet, där ämnet slöjd ingår. Vi är övertygade om att när eleverna får jobba med alla sinnen och efter intresse så påverkar det övriga skolarbetet positivt.

KVALIFIKATIONER
Du har legitimation i ämnet slöjd och det är önskvärt att du har det i ytterligare ett ämne.

Du har ett starkt engagemang och vill utveckla slöjdämnet och du vill göra det i samverka med andra ämneslärare.

Dela detta jobb

Lärare i trä och metallslöjd Raus Planterings Skola

Helsingborgs Stad