skoljobb.se

Lärare i tidigare år till Svensgårdsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Lärare i tidigare år till Svensgårdsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Svensgårdsskolan har 410 elever från förskoleklass till årskurs 9 och ligger mitt i Ödåkra, strax norr om centrala Helsingborg. Ödåkra är omgärdat av stora grönområden, ängsmark och skog. Med glädje och gemenskap som vägvisare är Svensgårdsskolan i Helsingborg en skola med engagerade pedagoger och nyfikna elever.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget består av att planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 1-3 alternativt årskurs 4-5. Beroende på din kompetens formar vi ditt uppdrag! Du kommer att ingå i ett arbetslag där du förväntas aktivt bidra med ett lösnings- och resultatorienterat förhållningssätt.

Uppdraget innebär även att verka som mentor för en elevgrupp. Du gör skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du visar och gör det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig för undervisning i skolans tidigare år. Du är en person som tycker om att arbeta med människor i en lärande miljö. Samarbetet med kollegor är nyckeln till framgång, där du visar intresse och är nyfiken på nya tankar, har god kommunikation och skapar laganda.

Vi önskar att du har god förmåga att skapa bra relationer med elever och föräldrar likväl som externa kontakter utanför skolan.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Du gör skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i tidigare år till Svensgårdsskolan

Helsingborgs Stad