skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Kungsholmens västra gymnasium är centralt beläget på Campus Konradsberg på Kungsholmen. Skolan växer och har ca 900 elever med en stark ökningstakt då skolan är populär. Skolan erbjuder studier på Naturvetenskapliga programmet inriktning Naturvetenskap, Vård- och omsorgsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning Beteendevetenskap och Samhällskunskap, samt IM/Språkintroduktion

Arbetsbeskrivning
Eftersom vi har några föräldralediga till nästa läsår behöver vi stärka upp vårt team i sve/sva. Var med och ge våra elever bästa förutsättningar att nå sina mål. I tjänsten ingår i undervisning i svenska, svenska som andra språk. Du ska även vara mentor och bidra till våra elevers personliga utveckling. Utvecklingsarbete i arbetslag och samverkan med högskola, universitet och omgivande kultur, samhälls- och näringsliv ingår också. Som lärare har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån dess egna förutsättningar. Du ska kunna ta tillvara och utveckla den kompetens som finns till ett livslångt lärande.

Utbildningskrav
Du ska vara legitimerad gymnasielärare med erfarenhet av pedagogiskt arbete med ungdomar. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska ha lätt att motivera eleverna och vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar, kolleger och arbetsliv.

 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    20190813
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    80%
Referensnummer    2019/3806
Kontakt    
Andreas Eriksson, 08-50838067
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i svenska och svenska som andra spåk.

Ansök nu

Dela detta jobb