skoljobb.se

Lärare i SV och Eng åk 4-6

Regioner
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Lärare i SV och Eng åk 4-6

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss i Surahammar får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Ramnäs, Virsbo och Surahammar. en omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård. Surahammars kommun hamnar på en fjärdeplats i landet i en ny mätning som Lärarnas Riksförbund har genomfört. I undersökningen har landets kommuner jämförts inom fyra kategorier, vilka är: undervisningskostnad per elev, lärarlöner, lärarbehörighet och elevresultat.
Enligt Skolverkets senaste undersökning har vi flest behöriga lärare i länet.

Tuppkärrsskolan är en utvecklingsinriktad och trivsam skola som ligger i Surahammar och består av grundskola för skolår 4-6 med ca 270 elever. Vi består även av grundsärskola åk 1-9. Tuppkärrsskolan har vid ett flertal tillfällen deltagit i First Lego League och skördat framgångar. 2017 blev vi Championvinnare på grund av våra höga resultat i tävlingens alla olika kategorier, bland annat 2: a pris i robottävlingen. Skolan har även nått stora framgångar i Schackfyran och vann distriktsfinalen 2018. Vi arbetar för att eleverna ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är lärare i Sv och Eng för undervisning i årskurs 4-6. Beroende på vilka behörigheter du har kan du få undervisa i andra ämnen. Du får dagligen möta nyfikna barn i en mycket spännande och utvecklande fas i livet. Som lärare kommer du att undervisa frågvisa barn där du kan påverka och inspirera eleverna samtidigt som du vägleder dem mot deras framtid. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen och följa upp elevernas lärande. Dessutom kommer du att samarbeta med kollegor för elevens, gruppens och skolans utveckling.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i sv och eng. Det är en merit om du har behörighet för undervisning i flera ämnen. Du är en tydlig ledare i klassrummet som har struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Vi vill att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan lyckas. Som lärare anpassar du undervisningen utifrån varje elevs unika förutsättningar och ser skolutveckling som en naturlig del av läraruppdraget. Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har lätt att hitta samarbetsformer och ser arbetslaget som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid förmågan att skapa personliga relationer.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Tillträde: Höstterminen 2019

Ansökan
Ansök senast: 2019-06-30
Referensnummer: 2019:81
Välkommen med din ansökan till http://www.hrsupporten.se/surahammar.phplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Rekrytering kommer ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Kontakt
Rektor Lena Johnsson, 0220-392 42.

Facklig företrädare
Lärarförbundet, 0220-390 74, e-post la.surahammar@lararforbundet.se

Lärarnas Riksförbund, 076-1610925.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i SV och Eng åk 4-6

Surahammars kommun