skoljobb.se

Lärare i sv, matematik ,so, åk 4-6, Lagmansskolan

Företag Mjölby kommun
Regioner
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Lärare i sv, matematik ,so, åk 4-6, Lagmansskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du arbeta som lärare i åk 4-6?

Lagmansskolan är en F-9 skola med grundsärskoleklass. Vi har idag ca 650 elever och vår personalgrupp består av ca 90 personer.

Vi arbetar för "Utmaningar och möjligheter" och utvecklar kontinuerligt vår skola kring anpassade lärmiljöer och förhållningssätt, ledarskap och kollegialt lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare för arbete i framförallt åk 4 där du ansvarar för undervisning i svenska, matematik och so-ämnena. Du har ett handledarskap i åk 4 i en av fem klasser.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en examen som lärare i åk 4-6. Det är önskvärt att du har erfarenhet av undervisning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.

Som person är du trygg, flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Du behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Relationsskapande är en viktig del av uppdraget.

Vi erbjuder dig ett arbete i en i en lagom stor skolkommun där vi har närhet mellan våra verksamheter.

Att arbeta på Lagmansskolan innebär ett uppdrag och en arbetsplats med erfarenhet i kombination med utvecklingsmöjligheter. Vi är en stor skola men med närhet mellan våra verksamheter och vi arbetar för en röd tråd i årskurs 4-9.
ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i sv, matematik ,so, åk 4-6, Lagmansskolan

Mjölby kommun