skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. 

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. 

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. 

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når våra elever målen i alla ämnen. 

Ösmo ligger ca. fem mil söder om Stockholm. Här finns pendeltågsförbindelse och pendeltågsstationen ligger på ca fem minuters gångavstånd till skolan. Vi är en skog och havsnära kommun med många fina strövområden. Våra skolor har stora fina gårdar och ett nära samarbete med Naturskolan som hjälper oss att utveckla vår närmiljö och vårt miljöarbete. 

Arbetsuppgifter

Välkommen att arbeta med oss på Vanstaskolan åk 4-9. Vanstaskolan är en grundskola i utveckling och med tydliga framtidsvisioner. Till hösten arbetar vi i tre arbetslag, arbetslag 4-6, 7-8 och 9. Vi arbetar i ett öppet klimat och med en god kollegial anda. På vår skola arbetar vi med att alla elever ska känna trygghet och ha lärande och utveckling i fokus. Vi har nolltolerans mot diskriminering och kränkande behandling. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam som arbetar nära elever och personal. 
Skolan arbetar sedan 4 år IT-utvecklande i ett en till en-projekt, där alla elever har varsin iPad/dator som verktyg i sitt lärande. 
Vi har flera återkommande aktiviteter, så som, shower, skoljogg, läsvecka och olika temaveckor.

Kvalifikationer

Vi söker behörig/legitimerad grundskollärare till undervisning i SO och svenska. Vi ser gärna sökanden med erfarenhet av arbete i åk 7-9. 
Då vi arbetar för ett tätt samarbete i arbetslagen och mellan lärarna på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga samt att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är en lyhörd person som kommunicerar på ett tydligt sätt samt skapar engagemang, arbetsglädje och delaktighet. I tjänsterna ingår mentorskap.
Du arbetar utifrån ett formativt förhållningssätt med elevens lärande i fokus. Skolan arbetar med att utveckla det kollegiala lärandet, arbete och bedömning utifrån Dylan Williams tankar gällande ett formativt förhållningssätt. 
Vi ser också att du har ett intresse av att löpande utveckla undervisningen med bland annat iPad/dator som verktyg. 
Urval och intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! 
Vi vill ha ansökan från dig med lärarexamen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   ÖSM/2019.85

Lön

Löneform: Månadslön.
Fast månadslön enligt kollektivavtal

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner

Magnus Prior

Rektor 08-520 735 04 

Gunilla Olsson Oldenborg

Bitr rektor 08 520 735 06 

Facklig företrädare

Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter

08-520 680 00 

Lärare i SO och svenska till VANSTASKOLAN åk 7-9

Regioner
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb