skoljobb.se

Lärare i SO åk 7-9 till Perslundaskolan i Ockelbo

Företag Ockelbo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Lärare i SO åk 7-9 till Perslundaskolan i Ockelbo

Om arbetsplatsen

Ockelbo kommun är en Plats att växa och vi som arbetar här värnar om våra medborgare och att ständigt utveckla kommunen. Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare och att vi som arbetar här är stolta och engagerade i våra arbeten. En viktig framgångsfaktor tror vi är att skapa samma möjligheter att växa för våra medarbetare som för våra medborgare och i vår lilla kommun med ca. 500 medarbetare finns det möjligheter att göra skillnad – på riktigt! Här arbetar alla verksamheter i närhet till varandra och med korta beslutsvägar blir delaktighet och möjlighet att påverka en naturlig del i vardagen.

Vi erbjuder alla våra månadsanställda medarbetare olika förmåner bl.a. möjlighet att semesterdagsväxla så beroende på ålder kan du ha upp emot 37 semesterdagar på ett år. Vi har även 2 000 kr i friskvårdsbidrag varje år samt tillgång till Falck Personalstöd. För oss är det också viktigt att alla medarbetare har möjlighet att kunna förena arbetsliv med privatliv.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter

Perslundaskolan är Ockelbo kommuns skola för elever i årskurserna 4-9. Skolan har cirka 300 elever och ligger högt och naturskönt vid Bysjön, mitt i centrala Ockelbo, med direkt närhet till service och kommunikationer.

I denna tjänst kommer dina arbetsuppgifter innefatta mentorskap samt ämnesundervisning i Svenska och SO åk 7-9.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation är ett krav för denna tjänst.

Vi söker dig som står stadigt i grundskolans läroplan både när det gäller värdegrund och kursplaner. Du är en engagerad pedagog som tar ansvar för dina elevers resultat och lägger stor vikt i att anpassa din undervisning utifrån dina elevers olika förutsättningar och behov. Viktigt för att lyckas med uppdraget är även förmågan att skapa relationer till elever, vårdnadshavare samt samarbete med kollegor.

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

HT22, enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2023-02-12

Referensnummer: C121878

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Anna Höglund
Rektor Perslundaskolan
+46701604121
+46701604121
anna.hoglund@ockelbo.se

Facklig företrädare

Gudrun Wästersved
Lärarförbundet
070-380 53 50

Ingela Jansson
Lärarnas Riksförbund
070-2222473

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Bor du utanför Ockelbo?
Det är närmare än du tror; med X-trafik tar det 22 minuter från Gävle, 35 minuter från Sandviken och 35 minuter från Bollnäs att komma hit.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lärare i SO åk 7-9 till Perslundaskolan i Ockelbo

Ockelbo kommun