skoljobb.se

Lärare i musikskolan till Gnosjö

Företag Gnosjö kommun
Regioner
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Lärare i musikskolan till Gnosjö

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Musikskolan i Gnosjö erbjuder ett spännande och omväxlande jobb. Trots att vi inte är så stora har vi många strängar på vår lyra. Vi har undervisning på 5 skolor som är belägna på 4 olika orter. Som kollegor jobbar vi nära varandra och löser problemen gemensamt.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i musikskolan. Dina huvudområden kommer att vara förberedande undervisning (blockföljt), träblås (tvärflöjt, klarinett, saxofon), orkester och piano.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har examen som musiklärare eller har en gedigen och dokumenterad musikbakgrund.

Du har god social och kommunikativ förmåga samt har vilja och förmåga att förmedla ditt musiska kunnande.
Tidigare erfarenhet av undervisning i musik är önskvärt.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i musikskolan till Gnosjö

Gnosjö kommun