skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Sätraskolan är belägen nära natursköna skogsområden och Mälaren. Skolan ligger nära Sätra tunnelbanestation som gör att man kan med lätthet kan ta si till och från Sätra.
Sätraskolan består av över 700 elever och ca 120 medarbetare. Sätraskolans grundsärskola består av 18 medarbetare 30 elever fördelade på 4 klasser från F-9 med inriktningarna ämnen och ämnesområde.

Arbestbeskrivning
Vi söker en lärare som är behörig i musik. Du kommer att ansvara för all musikundervisning i våra 4 klasser på grundsärskolan. Vi vill att du gärna är behörig i något annat ämne, gärna praktiskt estetiskt, för du kommer utöver musiken arbeta i verksamheten som lärare.
Vi vill att du ska vara kunnig inom IKT och vill utveckla dig inom det. 
Vi på grundsärskolan på Sätraskolan arbetar i team, där alla professioner tillsammans bildar en viktig helhet för att nå våra uppsatta mål. 


Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation som musiklärare och även någon mer behörighet.
Erfarenhet av arbete som pedagog i grundsärskolan.
Erfarenhet av tecken och bildkommunikation.
Erfarenhet arbetssättet lågaffektivt bemötande.
Mycket goda kunskaper i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser.
Du är trygg, stabil och hög personlig mognad. Du är strukturerad genom att du både planerar, organiseraar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kommunicerar på ett tydligt sätt samtidigt som du är konstruktiv i sammarbeten och tycker om att arbeta i team för att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever.  


Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    1
Referensnummer    2019/3907

Kontakt    
Caroline Sköld, 0850844238
Facklig företrädare    
Eva Lindholm, 0850824216
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i musik gärna med fler behörigheter till grundsärskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb