skoljobb.se

Lärare i Ma, No och teknik åk 5, Vallhamra skola i Partille

Företag Partille kommun
Regioner
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Lärare i Ma, No och teknik åk 5, Vallhamra skola i Partille

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vallhamra skola är en kommunal grundskola i Partille kommun och ligger i den kommundel som kallas Södra Sävedalen. På skolan går elever från F - åk 9. Vår skola ligger nära Vallhamra centrum med naturen in på knuten och är en skola för elever som vill arbeta i modern lärmiljö, utrustad med det senaste inom digital teknik.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare till åk 5 som skall undervisa i Ma, No och teknik. Du kommer att ansvara för, planera och genomföra undervisning för dina lektioner och du är även mentor för en klass. Pedagogisk dokumentation, föräldrasamverkan och andra vanligt förekommande uppgifter för en lärare ingår också i dina arbetsuppgifter.

På Vallhamra skola arbetar vi för barnens lust och glädje i sitt lärande, samt för att de skall trivas, utvecklas och känna sig trygga i sin skolmiljö. Vi strävar mot en hög kvalitet i verksamheten och har ett tydligt fokus på pedagogisk utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och är behörig att undervisa i Ma, No och teknik för åk 5. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med undervisning i skolmiljö och är väl förtrogen med skolans uppdrag. Du har god samarbetsförmåga och en hög grad av personlig mognad. För oss är det viktigt att du är bra på att etablera och upprätthålla goda relationer, är empatisk samt tydlig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har förmåga att se alla elever och ta hänsyn till deras olika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan! Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Lärare i Ma, No och teknik åk 5, Vallhamra skola i Partille

Partille kommun