skoljobb.se

Lärare i hem- och konsumentkunskap till Lexby skola i Partille

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Lärare i hem- och konsumentkunskap till Lexby skola i Partille

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. På Lexby skola går det ca 500 elever från åk 6-9. På skolan är det kollegiala samarbetet viktigt. Vi har en mycket engagerad personal med stort driv och vilja att utvecklas.Vi har en tydlig och god struktur kring organisation och schemaläggning på skolan, som gör att lärarna avlastas och får mer tid till undervisning. Hos oss finns också en tydlig organisation kring elevhälsan som bidrar till att elever och lärare upplever trygghet och tillit. Vi lägger stort fokus på att hela skolans elever är allas ansvar, hela skoldagen. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats med goda förutsättningar för kollegialt lärande, goda relationer till elever och föräldrar samt trygghet och studiero för eleven.

Arbetsuppgifter

Som lärare ingår du i ett av skolans fyra arbetslag där vi eftersträvar att ta tillvara allas kompetenser i planering och undervisning. Du kommer att vara mentor för ca 13-15 elever. Mentorskapet innebär att du stödjer dina mentorselever i deras kunskaps- och sociala utveckling samt skapar goda relationer med vårdnadshavare. 

Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor vill utveckla undervisningen och engagera dina elever. På Lexby skola finns två funktionella ämnessalar med central placering i skolan. På skolan arbetar två engagerade HKK-lärare som du kommer att ha ett nära samarbete med. 

Låter det inspirerande för dig i din fortsatta utveckling? Då är du kanske vår blivande kollega.

Kvalifikationer

Du som söker är behörig grundskollärare (4-9) och har legitiamtion i hem- och konsumentkunskap. Vi söker dig som är lyhörd, tar stort ansvar och har lätt för att samarbeta. Du vet att goda relationer till dina elever och ett nära samarbete med vårdnadshavare är en förutsättning för ett framgångsrikt lärande. På Lexby skola har alla elever var sin dator och datorn är en naturlig del av undervisningen. Detta innebär att du som pedagog behöver ha god vana vid att använda datorn i ditt arbete. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde: 2019-08-15

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts av externa sökanden under förutsättning att den inte tas i anspråk av intern överkapacitet. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Lärare i hem- och konsumentkunskap till Lexby skola i Partille

Partille kommun