skoljobb.se

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Sätilaskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Sätilaskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

I Sätila bor drygt 3 000 personer. I Sätilaskolan F-9 går det ca 550 elever och det finns ett fritidshem med tre avdelningar. På skolan arbetar cirka 60 pedagoger i samplanerande och samarbetande arbetslag. Du tar dig till Sätila med bil från Göteborg, Borås eller Kungsbacka på cirka 40 minuter. Det finns även goda bussförbindelser med Göteborg. Sätilaskolan har nyrenoverade lokaler och en fantastisk utemiljö med sjön Lygnern, idrottsplats och fin natur inpå knuten. Skolan är lugn och eleverna har en hög måluppfyllelse.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete i fritidshem med ansvar för utveckling

Arbetet på fritidshem i Sätila erbjuder en fantastisk utemiljö med stora möjligheter. Skolan ligger i direkt anslutning till naturen med en kort promenad till sjön Lygnern, fotbollsplaner och friluftsområden. Vi har också ändamålsenliga lokaler för fritidshemmets inomhusaktiviteter med tillgång till idrottshall mm.

Skolan har tre fritidsavdelningar som samarbetar där det är möjligt. Vi söker dig som vill ta ett övergripande ansvar för fritidshemmets utvecklig och för arbetet mellan avdelningarna. Du arbetar med det systematiska kvalitetsarbetet på våra fritidshemsavdelningar där planering, koppling till läroplan och utvärdering är centrala delar av detta arbete.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare för fritidshem eller fritidspedagog.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla fritidsverksamheten. Du brinner för fritidsverksamhet och gillar utveckling. Vi söker dig som är prestigelös och lösningsfokuserad. Du sätter eleverna i första hand och ser till helheten. Du tar ett aktivt ansvar för fritidshemmet.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Sätilaskolan

Marks kommun