skoljobb.se

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-12

Ansök nu

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

 

Helenelundsskolan är en F-9 skola, belägen mitt i södra Sollentuna med nära till goda kommunikationer. Vi vill att våra elever ska utmanas i sitt lärande under sin tid hos oss för att sedan lämna skolan som starka ansvarstagande och vetgiriga individer redo för nya utmaningar i livet med en tilltro till sina egna förmågor. Vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen.

Har Du en fast tro på varje barns lika värde och vilja att utvecklas?

Vill Du vara delaktig i fritidshemsutveckling och har förmågan att synliggöra lärandet?

Är Du utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem som vill fortsätta att lära genom kollegialt samarbete?

Vi erbjuder en utvecklingsbenägen arbetsplats med erfarna och kunniga, samt flertalet lärarlegitimerade kollegor som arbetar tillsammans i arbetslag.

Det är en stor fördel om du har musik i din behörighet då det kan komma att bli aktuellt att undervisa i musik i din årskurs. Vi har även en inarbetad organisation med vår fritidskör som varje år skapar en fantastisk musikal där du gärna får vara engagerad.

Vi arbetar aktivt med Olweusmodellen för att förebygga mobbning och kränkande behandling. Det är ett tydligt systematiskt arbete som genomsyrar hela skolan och där fritidshemmet spelar en viktig roll.

Då vi siktar mot att ha ett varierat multimodalt arbetssätt är det ett plus om du har erfarenhet av det. Vi har en tydligt digital progressionsplan för hela skolan och där programmering är en del i vårt lärande för våra elever. Det är en fördel om du har kunskap inom detta.

Tjänsten kan komma att innebära en utvecklingsledarroll mot fritidshemmet.

Tjänsten är en semestertjänst med tillsvidare anställning på 100%, tillträde enligt överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar via länk.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt rekryterings- och annonseringshjälp.

Här är din chans att få vara med på en mycket spännande resa!

Maria Flemström, Biträdande rektor

Kontaktpersoner:
Maria Flemström, bitr rektor 
tfn: 08-579 221 61

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Sollentuna kommun