skoljobb.se

Lärare i förskoleklass till Västra Ramlösa skola.

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Lärare i förskoleklass till Västra Ramlösa skola.

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Västra Ramlösa skola ligger i ett lugnt och trivsamt område i sydöstra Helsingborg. Vi har nära till både Jordbodalen och Ramlösa brunnspark som vi flitigt besöker. På skolan går 540 elever i årskurserna F - 6. Våra tre ledord är Kommunikation, Hälsa och Miljö.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer undervisa i förskoleklass. Arbetslaget finns som stöd i det dagliga arbetet som uppmuntrar och inspirerar dig att prova nya saker och utveckla dig vidare.

Din uppgift som lärare/förskollärare är att planera, genomföra, dokumentera samt reflektera och leda det pedagogiska arbetet i förskoleklass utifrån Lgr11. Du ser och förstår det enskilda barnets behov och skapar de bästa förutsättningarna för barnens lärande och utveckling. Vi vill att du tar tillvara på de lärsituationer som uppstår i vardagen. Vi ser att du driver och utvecklar verksamheten tillsammans med arbetslaget. Du skapar kreativa och inkluderande lärmiljöer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass. Du bör ha erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation.

Du är uppdaterad med aktuell forskning inom ditt område. För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog.

Vi söker dig som är lyhörd och fokuserar på barnens kommunikation, Genom din person och erfarenhet bidrar du till elevernas utveckling genom samspel och dialog med andra. Du gör individuella anpassningar för eleverna utifrån de behov du möter. Du är engagerad, rak, öppen och har en god organisatorisk förmåga. Du är målinriktad och vill att både du och dina elever ska lyckas.

Vi tillämpar löpande urval och ber dig därför att ansöka snarast. Vi önskar start när pedagogerna startar vid terminsstart HT 19.

ÖVRIGT
Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro Recruit 0771-704 704.

Dela detta jobb

Lärare i förskoleklass till Västra Ramlösa skola.

Helsingborgs Stad