skoljobb.se

Lärare i årskurs 2 till Holstagårdsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Lärare i årskurs 2 till Holstagårdsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Holstagårdsskolan är en F-9-skola med cirka 400 elever som är belägen i ett naturskönt område i Helsingborgs norra del, Laröd. Utgångspunkterna med arbetet i vår skola är att barn och ungdomar ska tycka det är roligt och spännande att varje dag komma till oss. Vi värnar om det nära ledarskapet, elevens delaktighet och goda, trygga relationer.

ARBETSUPPGIFTER
Söker du nya utmaningar och vill arbeta på en skola där alla får vara med och påverka och där man utvecklas och lär av varandra?

Holstagårdsskolan söker en lärare till våra härliga elever i årskurs 2 . Som pedagog ingår du i ett arbetslag, är mentor för en grupp elever och planerar, undervisar och följer upp undervisningen. Tillsammans med kollegor leder och utvecklar du det pedagogiska arbetet och skapar de bästa möjliga förutsättningar för varje elev.

Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning, där man får lov att utgå från sig själv som pedagog och där man värnar om allas lika värde.
Din undervisning tar utgångspunkt i elevernas behov, intresse och erfarenheter samtidigt som du kontinuerligt utmanar eleverna vidare genom att inspirera till nya upptäcker. Du erbjuder en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation.

Vi förväntar oss att du är en person som vill och vågar ta egna initiativ. Du ser relationsbyggande som en viktig väg till framgång och du tror att alla människor kan utvecklas, både kunskapsmässigt och socialt. Som person är du lagspelare med positiv syn på din omgivning och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra det in i verksamheten.

Du har ett relationsskapande ledarskap vilket gör att du lätt skapar trygghet, förtroende och goda relationer. Som ledare strävar du efter en god och öppen kommunikation som grund för verksamhetens framgång och positiv utveckling. För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du känner dig trygg i användning av digitala verktyg i ditt arbete.

Är det dig vi har beskrivit? Välkommen med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i årskurs 2 till Holstagårdsskolan

Helsingborgs Stad