skoljobb.se

logga

Lärare Edsbro skola

Regioner
Utgår

2023-02-13

Ansök nu

Lärare Edsbro skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill dela arbetsglädje med oss på Edsbro skola och vara med och bidra till alla elevers utveckling. Vi söker dig som
är behörig att undervisa våra elever i åk 2-6 gärna med erfarenhet av att undervisa i ämnena ma/no. I tjänsten ingår mentorskap och
klassansvar för en klass på skolan. Du kommer att dela undervisningen utifrån ämnen i två av våra undervisningsgrupper. Du ingår i
ett arbetslag som tillsammans ansvarar för elevgruppen och arbetar för att ge alla de bästa förutsättningarna för lärande. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 22-23.

Arbetsbeskrivning

Som lärare ansvarar du för planering, genomförande och dokumentation av undervisning för eleverna på skolan. Vi arbetar på Edsbro skola med blandade årskurser och tjänsten är till största del förlagd till årskurserna två till sex. I tjänsten ingår mentorskap för en grupp elever som du har ett särskilt ansvar för där du också har en kommunikation med vårdnadshavare. Du samarbetar med elevhälsans olika kompetenser för att nå framgång i elevers lärande. Vi är en liten skola där alla känner alla och alla medarbetare är en viktig del av skolans gemensamma trygghet och värdegrundsarbete som vi samverkar omkring.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation för undervisning mot de tidiga skolåren.

Vi söker dig som får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och utgår från relevant forskning.

Du har förmåga att skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare.

Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad och har höga ambitioner gällande kvalitet.

Om arbetsplatsen

Edsbro skola ligger med naturen runt hörnet i lilla samhället Edsbro 30 minuter utanför Norrtälje. På skolan har vi idag ca 55 elever åk f- 6 med ett tillhörande fritidshem. På skolan arbetar en engagerad personalgrupp som trivs att arbeta på den lilla skolan i ett litet sammanhang. Skolan ingår i ett rektorsområde tillsammans med Skebo och Gottsta skolor och leds av rektor och biträdande rektor. Skolorna har ett gemensamt elevhälsoteam med speciallärare, kurator, skolsköterska, specialpedagog och skolpsykolog. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform vikariat

 Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid, visstidsanatällning VT23

Tillträde datum enligt överrenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-01-13

Sista ansökningsdag:

2023-02-13

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

  •  

Dela detta jobb

logga
Lärare Edsbro skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen