skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
På Skanskvarnsskolan, en F-6 skola som ligger naturskönt i Årsta, med utsikt över Årstaviken och en stor välutrustad skolgård går det sammanlagt 485 elever. Merparten av eleverna F-3 går på fritids och ca 90 elever går på klubben. Vi är sammanlagt ca 80 personal som på olika sätt arbetar med elevernas måluppfyllelse och välmående utifrån ett inkluderande och salutogent förhållningssätt. Skolans vision ligger till grund för all verksamhet: "En skola som håller samman - för elevens bästa varje dag."

Arbetsbeskrivning
Vi söker en lärare med bred behörighet som kommer att ingå i ett arbetslag åk 4-6. Du kommer att ha delat mentorsskap i årskurs 6 och undervisa i fler klasser utifrån din behörighet. Du undervisar i första hand i svenska och engelska, men vi ser gärna att du har behörighet i fler ämnen. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar för att bidra till elevernas harmoniska utveckling både kunskapsmässigt och socialt. I alla ämnen eftersträvar vi ett språkutvecklande arbetssätt som gynnar alla elevers kunskapsutveckling.

Kvalifikationer
Du är legitimerad grundskollärare med behörighet i svenska och engelska. Önskvärt är också behörighet i fler ämnen som matematik och/eller so.

Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser.

Du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan nå framgång utifrån sina förutsättningar. Du skapar goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare. Du är medveten om din egen påverkan på elevernas lärande. Du ger framåtsyftande återkoppling till eleverna och stöttar elever i behov av stöd.

Vi arbetar med kollegialt lärande vilket innebär att du samarbetar med kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning samt skolans pedagogiska arbete.

Övrigt
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under ansökningsperioden.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    12 augusti 2019
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3861

Kontakt    
Anneli Lantto bitr. rektor, 0850816668
Ingrid Gustavsson rektor, 0850816661
Alexandra Panagiotidou, 0850816663
Facklig företrädare    
Sanna Olsson Lärarförbundet, 0850816660
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare åk 4-6 Skanskvarnsskolan

Ansök nu

Dela detta jobb