skoljobb.se

Lärare åk 1-3 till Odenskolan

Regioner
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

Lärare åk 1-3 till Odenskolan

Vi söker dig med erfarenhet och engagemang för undervisning i åk 1-3. Du kommer tillsammans med en annan lärare att arbeta som mentor i åk 3. Arbetet innebär att tillsammans med kollegor driva pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten och stimulera varje elevs utveckling och lärande enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du ingår i arbetslag tillsammans med lärare och fritidspedagoger där ni regelbundet träffas och planerar och utvecklar vår verksamhet

Vill du vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss? Vi söker dig med behörighet att undervisa i åk 1-3. Ditt ledarskap är tydligt och du arbetar strukturerat. Du är nyfiken, stabil och engagerad och vill utvecklas i ditt arbete. Du har god förmåga att bygga goda relationer med elever, kollegor och föräldrar. Du har en positiv inställning, förmedlar glädje och ser alla barns styrkor och möjligheter. För dig är det viktigt att låta eleverna vara delaktiga och ha inflytande över sitt lärande. Du har höga förväntningar och kan möta eleverna med både stöd och utmaningar utifrån deras behov. Du samarbetar gärna med kollegor och delar gärna med dig av dina kunskaper och vill lära tillsammans med andra, samtidigt som du också kan driva ditt eget arbete framåt. Odenskolan arbetar utifrån devisen "hela barnet hela dagen" där all personal har gemensamt ansvar för varje elevs utveckling och lärande. Du bör ha god kompetens att arbeta med digitala verktyg då vi använder lärplattor (Ipads) i undervisningen.

”Lust att lära och tro på framtiden” Odenskolan ingår i Magnetica Education AB - fyra skolor varav en resursskola samt 3 förskolor i Upplands Väsby. Vi har ett nära samarbete och utbyte med varandra. Skolan som byggdes 2016 har ljusa, luftiga lokaler och studierum. Ett nav i varje hemvist där grupprum och arbetsrum samlas och där fritids får plats. Alla skolans aktiviteter ryms under samma tak. Musik- och dramarum, skaparrum, idrottshall och skolrestaurang blir lätta att nå för alla i skolan. Eget tillagningskök höjer trivseln och kvaliteten på skolmåltiderna. En trevlig skolgård inbjuder till lek och rörelse. Skolan ligger omgivet av småhusbebyggelse och flera grönområden. Här finns goda kommunikationer till och från skolan. Odenskolan har cirka 200 elever från förskoleklass till årkurs fem. Lärare och fritidspersonal tillhör två arbetslag åk F-2 och åk 3-5. På skolan finns tillgång till elevhälsa, specialpedagog och kurator.

Dela detta jobb

Lärare åk 1-3 till Odenskolan

Magnetica Education AB