skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Abrahamsbergskolan, byggd 1946, är en kommunal F-9 skola i Bromma med omkring 750 elever. Vi som arbetar på skolan vill skapa den bästa studiemiljö vi kan för att ge en god kunskapsgrund att stå på när eleven går vidare till gymnasiet. Tack vare erfarna och välutbildade lärare, studiemotiverade elever och föräldrar med höga förväntningar är Abrahamsbergsskolan en skola med höga studieresultat och en skola att trivas i. Vår vision är att vara en av Stockholms bästa skolor på att utveckla våra elever utifrån sina förutsättningar. Skolans motto är Trygghet och Kunskap. Utan trygghet är det svårt att tillägna sig kunskap och kunskap ger trygghet.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som klasslärare i lågstadiet. Underskoldagen sker samverkan med fritids.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har behörighet i alla teoretiska ämnen mot yngre år, har undervisat ett par år och samverkat i arbetslag.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Augusti 2019
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3917

Kontakt    
Kerstin Sverndal, 076-1249017
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lågstadielärare till Abrahamsbergskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-27

Ansök nu

Dela detta jobb