skoljobb.se

Lagga Fritids söker ny medarbetare

Företag Knivsta kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Lagga Fritids söker ny medarbetare

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Laggaenheten är en trivsam arbetsplats med förskola, skola och fritids. Skola har ca 80 elever varav ca 50 på fritids. Förskolan och fritids hjälps åt med öppningar och stängningar. Vi värdesätter och arbetar hårt för den goda stämningen.

ARBETSUPPGIFTER
Alla förekommande arbetsuppgifter på fritids, ansvar för mellanmål. Lunch under loven.
Ev. även resurs i skolan

KVALIFIKATIONER
gärna pedagogiskt utbildad och erfarenhet av arbete med elever i olika åldrar.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lagga Fritids söker ny medarbetare

Knivsta kommun