skoljobb.se

Gymnasielärare i ekonomiska ämnen/handelsämnen

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-27

Ansök nu

Gymnasielärare i ekonomiska ämnen/handelsämnen

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde. Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På riksäpplet finns ekonomiprogrammet, handels-och administrationsprogrammet samt introduktionsprogram och en gymnasiesärskola.

Arbetsuppgifter
 

Tjänsten omfattar både ekonomiska och handelsämnen. Ämnen som ingår är bl a entreprenörskap och företagande, ledarskap och organisation, affärsjuridik samt handelsämnen.. Tjänsten är en visstidsanställning för läsåret 19/20. Både ekonomiprogrammet och handelsprogrammet håller på att organisatoriskt flyttas till Fredrika Bremergymnasiet så rekryteringsbehovet fr o m läsåret 20/21 kommer att beslutas av denna skola.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare på gymnasienivå med behörighet i ekonomiska ämnen/handelsämnen.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Kontakt: Lars Madsén 
070-648 1548Marie Jonsson 
08-606 9181

Facklig företrädare: 
Fackliga företrädare kontaktas via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Gymnasielärare i ekonomiska ämnen/handelsämnen

Haninge kommun