skoljobb.se

Grundskollärare åk 3, Töjnaskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-05

Ansök nu

Grundskollärare åk 3, Töjnaskolan

På Töjnaskolan blickar vi framåt och söker inför höstterminen 2019 en lärare till årskurs 3. Till läsåret 2019/2020 kommer vi att vara en F-7 skola, i utveckling, då vi i nuläget utökar vår verksamhet till att bli en F-9 skola. På skolan kommer det nästa läsår att gå cirka 570 elever. I vår skola finns det bra undervisningssalar med tillhörande grupprum, trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Som klasslärare i årskurs 3 kommer du bland annat att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen/verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer samarbeta med andra lärare i arbetslaget för åk 3, samverka med fritidshemspersonal och vara med och utveckla vår nya skola. På Töjnaskolan arbetar vi utifrån teamkänslan och bygger på arbetslagets styrkor med eleven i fokus. Vi prioriterar ett kollegialt lärande och en gemensam samsyn.

Vi vill att du gärna har lärarexamen med så bred behörighet som möjligt. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn. Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 100%.

Tillträde 12 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansök senast den 5 juli 2019.Intervjuer kommer att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan! 

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster 

Sista ansökningsdag:

2019-07-05

Kontaktpersoner:
Lena Andersson, bitr.rektor

tel: 08-579 210 58

lenan_s@edu.sollentuna.se

Kontaktpersoner:
Lena Andersson 
tfn: 08-579 210 58

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 3, Töjnaskolan

Sollentuna kommun