skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Vill du arbeta på en trivsam och fin liten grundskola i södra Farsta med ca 220 elever från förskoleklass till årskurs 6? Fagersjöskolan ligger naturskönt med utsikt över sjön Magelungen och är en fantastisk skola att arbeta på. Här möts du av glädje och stolthet, både från barn och vuxna. Alla som arbetar här har ett stort engagemang för att skapa den bästa skolan för våra elever och det är en härlig stämning i kollegiet. Eleverna kommer främst från närområdet, men vi har även elever som reser lite längre för att komma till oss. Skola och fritidshemsverksamhet arbetar tillsammans utifrån skollag, läroplan, forskning och beprövad erfarenhet. Personalen är organiserad i arbetslag som träffas varje vecka.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är behörig grundskollärare och som alltid har elevens utveckling i fokus. Vi söker en person med glädje, engagemang och kreativitet. Vi vill att du som grundskollärare på Fagersjöskolan ska vara en tydlig, trygg och inspirerande ledare för våra elever. Du ska, tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för och kunna organisera verksamheten på ett flexibelt vis utifrån elevernas förutsättningar och behov. Tillsammans skapar ni en god lär-och arbetsmiljö som främjar lärande och arbetsglädje för såväl elever som personal. Du ska vara väl förtrogen med LGR-11 och skolans övriga styrdokument och kunna tillämpa dem i praktiken. Du ska ha förmåga att skapa en trygg och inkluderande lärmiljö. Det är viktigt att du har förmåga att hitta olika strategier för att nå varje elev och stärka eleven i sin kunskaps- och personliga utveckling. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa relationer och vara tydlig i din dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi vill att du, tillsammans med oss som redan arbetar på Fagersjöskolan, har erfarenhet och lust att utveckla vår skola så att vi erbjuder den bästa möjliga skoltid för våra elever.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Ht-19
Antal lediga befattningar    1
Referensnummer    2019/3853

Kontakt    
Helena Iversen, helena.iversen@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Grundskollärare

Regioner
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb