skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet. Vi tror på våra elevers inneboende kapacitet och hjälper dem växa och utvecklas till de individer de vill vara.

Hässelbygårdsskolan är en F-9 skola med stort fokus på lärande och utveckling för såväl elever som personal. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån teori och beprövad erfarenhet. Vi har genomtänkt fortbildning och ett systematiskt kollegialt lärande. Som lärare hos oss har du ett brett stöd genom handledning och en närvarande och stödjande skolledning. Du omges av kollegor som är professionella och engagerade där vi också har höga krav på varandra. Nu utökar vi vårt mellanstadium och behöver då rekrytera nya kollegor.

Våra legitimerade lärare får under 2019 ett månatligt lönetillägg på 6000 kr. Vi vill vara den bästa skolan för våra elever och för det arbetet behöver vi stadens skickligaste medarbetare. Är du en av dem?

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ansvara för undervisningen i NO-ämnen i våra två fyror. Du kommer också att vara "lärare två" på lektioner i sv/sva och matematik.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är bra på att bygga goda relationer och samarbeta med såväl elever, kollegor, ledning och vårdnadshavare. Du är strukturerad och tydlig i din kommunikation och ditt ledarskap. Du ser vinsterna i ett lågaffektivt bemötande.

Det är meriterande om du har arbetat i ett liknande område och om du har erfarenhet av språkutvecklande undervisning i dina ämnen.

Tjänsten är en visstidsanställning på 18 månader (för statsbidrag) med möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    12 augusti
Antal lediga befattningar    1
Referensnummer    2019/2323

Kontakt    
Linda Kjellkvist, 0850849900
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Grundlärare åk 4-6, ma, No och sv

Ansök nu

Dela detta jobb