skoljobb.se

Fritidspedagog till årskurs 1 och 2

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Fritidspedagog till årskurs 1 och 2

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter

Vallhamra skola ligger i den södra delen av Sävedalen, Partille kommun, i ett naturskönt område alldeles intill Vallhamra torg som har bra kommunikationer. Totalt har vi ca 900 elever i verksamheten. 

Sommarn närmar sig med snabba steg och vi söker nu två stycken fritidspedagoger till årskurs 1 och 2 inför terminsstart i augusti. Då vi har naturen inpå knuten tar vi vara på möjligheten att skapa läromiljöer utomhus och som fritidspedagog kommer du vara en del av detta. Genom att vara öppna och lyhörda för våra elevers idéer och tankar skapar vi delaktighet och aktivitet i fritidshemmets verksamhet. 

Under skoldagen kommer du vara med och stötta upp i klassen och sedan går du över till vår fritidsverksamhet. Du kommer vara med och planera och leda verksamheten tillsammans med annan pedagogisk personal och samverka med skolan i enlighet med gällande styrdokument. 

Vi jobbar för att ge eleverna en trygg miljö som utmanar eleverna till lek, aktivitet och lärande och arbetar för att alla elever ska vara just allas elever. 

Välkommen till oss! 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog och som har erfarenhet från arbete i fritidshem. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med elever med behov av särskilt stöd är det meriterande. Vi ser det även som meriterande om du har behörighet att undervisa i idrott. För rollen som fritidspedagog hos oss vill vi att du är en trygg vuxen och tydlig ledare för våra elever, en förebild. Du skapar engagemang och delaktighet. Vidare värdesätter vi din förmåga att skapa förtroendefulla relationer, till både våra elever, deras föräldrar och dina kollegor. Våra elever är små upptäckare och vi hoppas träffa dig som kan plocka upp deras idéer och omvandla dessa till aktiviteter. Vidare vill vi att du förstår vikten av ett gott samarbete och trivs med nära dialoger för att skapa en så bra struktur runt våra elever som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Fritidspedagog till årskurs 1 och 2

Partille kommun